Solsikkebrød - 2 stk.

Iblødsætning: bland alt. Står til næste dag.
70 g solsikkekerner
20 g hørfrø
90 g vand

Dej:
20 g gær
700 g hvedemel
70 g rugmel
7 g sirup
16 g salt
18 g olie
400 g vand

  • Bland alt.
  • Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
  • Vej dejen af på 700 g og virk dem op.
  • Lad den ligge i 5 min.
  • Slå dem op ligesom på billedet*.
  • Lad den hæve 20-30 min. et lunt og fugtigt sted.
  • Sigt mel over dem.
  • Sæt dem ind ved 250°C og giv dem 2 dl damp.
  • Skru ned på 200°C og bag den i ca 25 min.
Temperaturen i opskriften er angivet i varmluft!
Solsikkebrød 




Opslåning*

Kommentarer

Populære opslag