Klassisk jordbærtærte

Mazarinbund:
125 g margarine
125 g sukker
125 g marcipan
125 g æg
40 g hvedemel


  • Rør sukker og marcipan godt sammen.
  • Tilsæt margarine og rør det godt ud i massen.
  • Tilsæt æg lidt af gangen og rør det godt ud.
  • Kom hvedemel i og rør det kun lige ud i massen!
  • Bag  mazarinbunden i en fedtet rund folieform på 21 cm i diameter.
  • Bages ved 180° C varmluft i ca. 20-25 min.
Tip: Har godt af at komme i fryseren et døgns tid!


Smelt 100 g chokolade og pensel det på den afkølet mazarinbund.

Flødecreme:
200 g piskeflød
200 g Kagecreme: Brug opskriften på "Creme"


  • Pisk fløden stiv og bland den godt med kagecremen.
  • Kom det i en sprøjtepose og sprøjt det ud på mazarinbunden.
  • Kom jordbær på kagen.


Gelén: Smelt 1 glas ribsgelé og fordel det over bærerne

Færdig!

Penslet chokolade på mazarinbunden.

Flødecremen, rettes af med en palet.


Opbygning

Kommentarer

Populære opslag