Klassisk jordbærtærte
Mazarinbund:
125 g margarine
125 g sukker
125 g marcipan
125 g æg
40 g hvedemel
Smelt 100 g chokolade og pensel det på den afkølet mazarinbund.
Flødecreme:
200 g piskeflød
200 g Kagecreme: Brug opskriften på "Creme"
Gelén: Smelt 1 glas ribsgelé og fordel det over bærerne
125 g margarine
125 g sukker
125 g marcipan
125 g æg
40 g hvedemel
- Rør sukker og marcipan godt sammen.
- Tilsæt margarine og rør det godt ud i massen.
- Tilsæt æg lidt af gangen og rør det godt ud.
- Kom hvedemel i og rør det kun lige ud i massen!
- Bag mazarinbunden i en fedtet rund folieform på 21 cm i diameter.
- Bages ved 180° C varmluft i ca. 20-25 min.
Tip: Har godt af at komme i fryseren et døgns tid!
Smelt 100 g chokolade og pensel det på den afkølet mazarinbund.
Flødecreme:
200 g piskeflød
200 g Kagecreme: Brug opskriften på "Creme"
- Pisk fløden stiv og bland den godt med kagecremen.
- Kom det i en sprøjtepose og sprøjt det ud på mazarinbunden.
- Kom jordbær på kagen.
Gelén: Smelt 1 glas ribsgelé og fordel det over bærerne
Kommentarer
Send en kommentar