Baba au citron
3 æg
175 g sukker
125 g margarine
30 g fint citronskal (1,5 Store Citroner)
30 g citronsaft
25 g birkes
50 g mælk
175 g hvedemel
10 g bagepulver
*Alle ingredienser skal have stuetemaretur*
Piskeris:
175 g sukker
125 g margarine
30 g fint citronskal (1,5 Store Citroner)
30 g citronsaft
25 g birkes
50 g mælk
175 g hvedemel
10 g bagepulver
*Alle ingredienser skal have stuetemaretur*
Piskeris:
- Pisk Margarine og sukker til maksimale volume.
- Æg tilsættes 1 af gangen og piskes ud i massen.
- Pisk i 10 min.
- Riv skal af citronen.
- Bland hvedemel og bagepulver.
- Bland citronsaft og mælk.
- Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen.
- Kom birkes, citronsaft og 1/3 mælke/citronsaft-blandingen ned i massen.
- Kør dette i 2 min. Kom efter ½ min. resten af mælke/citronsaft-blandingen i og kør pÃ¥ mellemste hastighed.
- Skrap siderne ned på skålen og vend massen rundt med hånden.
- Kom massen i en fedtet franskbrødsform og bag den ved 175° alm. ovn i ca. 35 min.
Citronsirup:
60 g citronsaft
90 g sukker
Bland alt og kog det op.
Kommentarer
Send en kommentar