Baba au citron

3 æg
175 g sukker
125 g margarine
30 g fint citronskal (1,5 Store Citroner)
30 g citronsaft
25 g birkes
50 g mælk
175 g hvedemel
10 g bagepulver
*Alle ingredienser skal have stuetemaretur*

Piskeris:
  • Pisk Margarine og sukker til maksimale volume.
  • Æg tilsættes 1 af gangen og piskes ud i massen.
  • Pisk i 10 min.
Skift til sparkel:
  • Riv skal af citronen.
  • Bland hvedemel og bagepulver.
  • Bland citronsaft og mælk.
  • Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen.
  • Kom birkes, citronsaft og 1/3 mælke/citronsaft-blandingen ned i massen.
  • Kør dette i 2 min. Kom efter ½ min. resten af mælke/citronsaft-blandingen i og kør pÃ¥ mellemste hastighed. 
  • Skrap siderne ned pÃ¥ skÃ¥len og vend massen rundt med hÃ¥nden.
  • Kom massen i en fedtet franskbrødsform og bag den ved 175° alm. ovn i ca. 35 min.
Citronsirup:
60 g citronsaft
90 g sukker
Bland alt og kog det op.
Lad det køle af og kom det over de udkåret kagestykker


Kommentarer

Populære opslag