Kanelstænger - 3 stk.

400 g hvedemel
175 g vand
35 g sukker
35 g margarine
35 g gær
5 g salt
5 g kardemomme
1 æg

Kanelremonce: Brug opskriften på "Kanelremonce"
½ gange opskrift creme: Brug opskriften på "creme"


  • Bland alt.
  • Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
  • Vej dejen af på 245 g.
  • Form dejklumperne flade og firekantet.
  • Lad dem ligge 5 min.
  • Rul dejen ud til ca. 25x12 cm.
  • Kom kanelremonce og creme i.
  • Rul dejen stramt sammen.
  • Klip kanelstængerne på skrå.
  • Pensel kanelstængerne med æg, kom evt. hasselnød flader på.
  • Lad den hæve lunt ca. 45 min.
  • Bag kanelstængerne i ca. 17 min. på 190°c varmluft.
  • Lad stængerne køle af og kom hvid glasur på.

 

Kommentarer

Populære opslag