Majsstykker - 16 stk.
515 g hvedemel
40 g durum
55 g grahamsmel
30 g gær
12 g salt
380 g vand
15 g bageenzymer (kan undlades)
40 g majsdrys
ca. 1 tsk. gurkemeje (kan undlades)
40 g durum
55 g grahamsmel
30 g gær
12 g salt
380 g vand
15 g bageenzymer (kan undlades)
40 g majsdrys
ca. 1 tsk. gurkemeje (kan undlades)
Drys:
Toppen: Majsdrys
Toppen: Majsdrys
- Bland alt.
- Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Virk dejen op i en kugle
- Lad den hæve i 20 min. under plastik.
- Pres luften ud af dejen og skær den ud som på billedet*
- Pensel vand på toppen af stykkerne og dyp dem i drys.
- Pensel bunden med vand og dyp dem i solsikkekerner.
- Sæt dem på plade og lad dem hæve under plastik et lunt sted, i ca 45 min.
- Sæt dem ind ved 250°C varmluft og giv dem 2 dl damp.
- Skru ned pÃ¥ 200°C varmludt og bag dem i ca 17 min.
- Luk dampen ud efter 10 min.
Lune Majsstykker |
Gurkemejen giver en dejlig gul krumme! |
|
Majsdrys købt hos en bager. |
Kommentarer
Send en kommentar