Kammerjunkere
Gammel opskrift fra det hedengangen Alfa Solo
300 g røremargarine
350 g sukker
1000 g hvedemel
80 g vanillesukker
2 æg
8 g salt
30 g bagepulver
350 g mælk
Evt. Skal fra 1 Citron
Bland de tørre ingredienser sammen.
Bland alt i en røreskål, kør dette kun lige sammen.
Rul dejen ud til 1,5 cm i tykkelse, rul i lidt flormelis
Stik kammerjunkerene ud runde (4 cm ø) eller i hjerter (den mindste af Blomsterbergs)
Bag dem ved 180°C varmluft i 7 min.
Lad kammerjunkerne køle af.
Flæk dem og lig dem på en bageplade, med indersiden op ad* (Se billede)
Bag dem i 7 min. ved 200°C varmluft.
Lad dem køle af og kom dem i en dåse eller en pose.
300 g røremargarine
350 g sukker
1000 g hvedemel
80 g vanillesukker
2 æg
8 g salt
30 g bagepulver
350 g mælk
Evt. Skal fra 1 Citron
Bland de tørre ingredienser sammen.
Bland alt i en røreskål, kør dette kun lige sammen.
Rul dejen ud til 1,5 cm i tykkelse, rul i lidt flormelis
Stik kammerjunkerene ud runde (4 cm ø) eller i hjerter (den mindste af Blomsterbergs)
Bag dem ved 180°C varmluft i 7 min.
Lad kammerjunkerne køle af.
Flæk dem og lig dem på en bageplade, med indersiden op ad* (Se billede)
Bag dem i 7 min. ved 200°C varmluft.
Lad dem køle af og kom dem i en dåse eller en pose.
klassiske kammerjunkere |
Udstykket kammerjunkere |
Dej til udstikning |
Udstykker hjerte-kammerjunkere |
Færdige kammerjunkere efter første bagning |
Kammerjunkerne skal køle helt af før de flækkes |
Hjerte-kammerjunkere flækkes |
Efter flækning lægges de på pladen, med indersiden op ad* |
Færdigbagte hjerte-kammerjunkere til koldskål! |
Kommentarer
Send en kommentar