Groft hvedebrød med surdej
Surdej: Bland alt. Stå i 18 timer ved stue temperatur.
35 g rugmel
75 g hvedemel
200 g vand
25 g gær
Dej:
250 g rugmel
500 g hvedemel
100 g solsikkekerner
300 g vand
18 g salt
10 g kulør
Surdej
35 g rugmel
75 g hvedemel
200 g vand
25 g gær
Dej:
250 g rugmel
500 g hvedemel
100 g solsikkekerner
300 g vand
18 g salt
10 g kulør
Surdej
- Bland alt.
- Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Vej dejen af på 750 g og virk dem op.
- Lad dem ligge i 5 min.
- Slå dem op til et spist franskbrød
- Snit dem med 2 snit.
- Lad den hæve 20-30 min. et lunt og fugtigt sted.
- Sigt rugmel over dem.
- Sæt dem ind ved 250°C og giv dem 2 dl damp.
- Skru ned på 200°C og bag den i ca 25 min.
Kommentarer
Send en kommentar