Hveder - ca. 15 stk.
Hveder
185 g Vand
65 g kærnemælk (Kan erstattes af vand)
1 Æg
30 g Gær
50 g Sukker
12 g Salt
185 g Vand
65 g kærnemælk (Kan erstattes af vand)
1 Æg
30 g Gær
50 g Sukker
12 g Salt
12 g S500 el. Bageenzymer
100 g Margarine
650 g Hvedemel
6 g kardemomme
Grove hveder
190 g vand + evt. 4 g malt (kulør)
100 g Margarine
650 g Hvedemel
6 g kardemomme
Grove hveder
190 g vand + evt. 4 g malt (kulør)
65 g kærnemælk
1 æg
35 g gær
50 g sukker
12 g salt
1 æg
35 g gær
50 g sukker
12 g salt
12 g S500
100 g margarine
450 g hvedemel
200 g fuldkorns hvedemel (COOP's)
6 g kardemomme (kan undlades)
100 g margarine
450 g hvedemel
200 g fuldkorns hvedemel (COOP's)
6 g kardemomme (kan undlades)
- Bland alle ingredienserne.
- Ælt dejen 8 min. Langsomt og 4 min. Hurtigt.
- Dejen vejes af på 75 g.
- Virkes op til boller.
- Sæt bollerne tæt på plade.
- Hæv dem et lunt sted i ca. 1½ time, under et stykke fugtigt plastik.
- Sæt hvederne ind pÃ¥ 230 °C og giv dem 1 dl damp.
- Skru ned pÃ¥ 190 °C. (Varmluft) i ca. 12 min.
- Så snart hvederne kommer ud af ovnen vendes de om, på en anden plade med bunden i været.
Færdigbagte hveder! Fik lige strukket opskriften til 15 stk. på ca. 75 g! |
Boller el. Hveder klar til" raskning"! |
Hveder klar til afbagning! |
Så snart hvederne kommer ud af ovnen vendes de om, på en anden plade med bunden i været!
|
Kommentarer
Send en kommentar