Borgmestermasse - hvid remonce - brun remonce - kanelremoce - creme - luksus creme
Borgmestermasse:
500 g margarine
500 g sukker
500 g macipan el. percipan
Hvid remonce:
600 g borgmestermasse
200 g creme
Brun remonce:
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
Kanelremonce:
15 g kanel
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
500 g margarine
500 g sukker
500 g macipan el. percipan
- Bland alt.
Hvid remonce:
600 g borgmestermasse
200 g creme
- Bland alt.
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
- Bland alt.
15 g kanel
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
- Bland alt.
Creme:
500 g sødmælk:
150 g sukker
150 g æggeblommer
50 g majsstivelse
10 g vanillesukker
- Bring mælk i kog.
- Pisk sukker og æggeblommer hvidt og skummenede.
- Tag 125 g mælk fra den kogende mælk og rør dette sammen med majsstivelsen.
- Rør dette i æggesnapsen.
- Pisk blandingen i resten af den kogende mælk.
- Rør i cremen til den tykner.
- Hæld cremen i en skål, med film nede over cremen.
- Stil cremen på køl, indtil den er helt kold.
Luksus creme:
200 g sødmælk
300 g piskefløde
150 g sukker
150 g æggeblommer
50 g majsstivelse
10 g vanillesukker
- Bring mælk og piskefløde i kog.
- Pisk sukker og æggeblommer skummenede.
- Tag 125 g mælk/piskefløde-blandingen fra den kogende mælke/piskefløde-blanding og rør dette sammen med majsstivelsen.
- Rør dette i æggesnapsen.
- Pisk blandingen i resten af den kogende mælk.
- Rør i cremen til den tykner.
- Hæld cremen i en skål, med film nede over cremen.
- Stil cremen på køl, indtil den er helt kold.
Creme! Foto: gocook.dk |
Kommentarer
Send en kommentar