Borgmestermasse - hvid remonce - brun remonce - kanelremoce - creme - luksus creme

Borgmestermasse:
500 g margarine
500 g sukker
500 g macipan el. percipan
  • Bland alt.
Bruges til: Wienerbrød, fastelavnsboller, kringle m.m.


Hvid remonce:
600 g borgmestermasse
200 g creme
  • Bland alt.
Bruges til: Wienerbrød, fastelavnsboller, kringle m.m.


Brun remonce:
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
  • Bland alt.
Bruges til: Futsko, brunsviger m.m.


Kanelremonce:
15 g kanel
200 g margarine
400 g brun farin
50 g creme
50 g sirup
  • Bland alt.
Bruges til: Kanelsnegle, kanelstænger m.m.


Creme:
500 g sødmælk:
150 g sukker
150 g æggeblommer
50 g majsstivelse
10 g vanillesukker
  • Bring mælk i kog.
  • Pisk sukker og æggeblommer hvidt og skummenede.
  • Tag 125 g mælk fra den kogende mælk og rør dette sammen med majsstivelsen.
  • Rør dette i æggesnapsen.
  • Pisk blandingen i resten af den kogende mælk.
  • Rør i cremen til den tykner.
  • Hæld cremen i en skål, med film nede over cremen.
  • Stil cremen på køl, indtil den er helt kold.
Bruges til: Lagkage, remoncer m.m.

Luksus creme:
200 g sødmælk
300 g piskefløde
150 g sukker
150 g æggeblommer
50 g majsstivelse
10 g vanillesukker
  • Bring mælk og piskefløde i kog.
  • Pisk sukker og æggeblommer skummenede.
  • Tag 125 g mælk/piskefløde-blandingen fra den kogende mælke/piskefløde-blanding og rør dette sammen med majsstivelsen.
  • Rør dette i æggesnapsen.
  • Pisk blandingen i resten af den kogende mælk.
  • Rør i cremen til den tykner.
  • Hæld cremen i en skål, med film nede over cremen.
  • Stil cremen på køl, indtil den er helt kold.
Bruges til: Lagkage m.m.
Creme!
Foto: gocook.dk




















Kommentarer

Populære opslag