Hind- og brombærtærte med mazarinmasse

Linsedej:
125 g margarine
62 g flormelis
1 g bagepulver
187 g hvedemel
20 g æg

Bland alle ingredienserne sammen (Må ikke køre for længe!)
Bank linsedejen ud i en firekant og stil den i fryseren i 30 min.



Mazarinmesse:
75 g marcipan
75 g sukker
50 g margarine
1 æg
25 g mel

Pisk marcipan og sukker sammen med en el-pisker/rørmaskine.
Tilsæt margarine og pisk til massen er ensartet.
Tilsæt æg og pisk igen.
Tilsæt mel og pisk til massen er ensartet og luftig!


Hind- og brombær fyld:
170 g frosne brombær
260 g frosne hindbær
86 g sukker
3 g vanillesukker
35 g maizena

Sukker, vanillesukker og maizena røres sammen til en klumpfri blanding.
Bland hind- og brumbær rundt i tørstof blandingen.


Samling:
Rul Linsedejen ud til den passer til Deres egen tærteform, ca. 4 mm i tykkelsen.
Fordel mazarinmassen på tærtebunden.
Kom Hind- og brombær fyld oven på mazarinmassen.
Bag tærten ved 180°C (Varmluft) i 30-35 min.
Lad tærten køle af efter afbagningen.

Fordeling af mazarinmasse!




Hind- og brombær blanding!


Færdig arbejde, dejlig syrlig!

Kommentarer

Populære opslag