Grove burgerboller

11 stk
350 g vand + evt. 8 g malt (kulør)
1 æg
35 g gær
30 g maltsirup eller sirup
15 g salt
100 g margarine
100 g havregryn
415 g hvedemel
235 g speltmel


  1. Alle ingredienser blandes.
  2. Æltes i 6 min. Langsomt og 6. min. Hurtigt.
  3. Vej dejen af på 120 g pr. burgerbolle.
  4. Virk dem om ligesom boller og dyp dem i sesamfrø.
  5. Lad dem hæve 15 min.
  6. Tag nu et stykke bagepapir og læg det oven på bollerne.
  7. Tag en bageplade og sæt ovnen på bagepapiret og pres burgerbollerne flade.
  8. Lad dem efterhæve i 1½ time med et stykke plastik over
  9. Bages ved 190(Varmluft) i ca. 11 min.



Kommentarer

Populære opslag