Grove burgerboller
11 stk
350 g vand + evt. 8 g malt (kulør)
1 æg
35 g gær
30 g maltsirup eller sirup
15 g salt
100 g margarine
100 g havregryn
415 g hvedemel
235 g speltmel
350 g vand + evt. 8 g malt (kulør)
1 æg
35 g gær
30 g maltsirup eller sirup
15 g salt
100 g margarine
100 g havregryn
415 g hvedemel
235 g speltmel
- Alle ingredienser blandes.
- Æltes i 6 min. Langsomt og 6. min. Hurtigt.
- Vej dejen af på 120 g pr. burgerbolle.
- Virk dem om ligesom boller og dyp dem i sesamfrø.
- Lad dem hæve 15 min.
- Tag nu et stykke bagepapir og læg det oven på bollerne.
- Tag en bageplade og sæt ovnen på bagepapiret og pres burgerbollerne flade.
- Lad dem efterhæve i 1½ time med et stykke plastik over
- Bages ved 190(Varmluft) i ca. 11 min.
Kommentarer
Send en kommentar