Franske flutes

4 stk.
600 g hvedemel
12 g salt
25 g gær
4 dl vand

evt.
20 g hørfrø
20 g sesamfrø
Sættes i blød i 40 g vand.


  1. Alle ingredienser blandes.
  2. Æltes 6. min. langsomt og 6. min. hurtigt.
  3. Når dejen er æltet, vejes dejen af på 260 g.
  4. Dejen virkes op (strammes op, som en kugle)
  5. Lad dej klumperne hvile i 15 min. under plastik.
  6. Slå dej klumperne op til flutes og sæt dem på plader.
  7. Snit dem med en skarp kniv.
  8. Lad dem hæve 1-1½ time.
  9. Varm ovnen op til 250°C (Varmluft).
  10. Sæt flutesne ind i ovnen og smid 0,9 dl vand ind i bunden af ovnen.
  11. Skru ovnen ned pÃ¥ 210°C (Varmluft) bag dem i ca. 20 min.





Kommentarer

Populære opslag