Franske flutes
4 stk.
600 g hvedemel
12 g salt
25 g gær
4 dl vand
evt.
20 g hørfrø
20 g sesamfrø
Sættes i blød i 40 g vand.
600 g hvedemel
12 g salt
25 g gær
4 dl vand
evt.
20 g hørfrø
20 g sesamfrø
Sættes i blød i 40 g vand.
- Alle ingredienser blandes.
- Æltes 6. min. langsomt og 6. min. hurtigt.
- Når dejen er æltet, vejes dejen af på 260 g.
- Dejen virkes op (strammes op, som en kugle)
- Lad dej klumperne hvile i 15 min. under plastik.
- Slå dej klumperne op til flutes og sæt dem på plader.
- Snit dem med en skarp kniv.
- Lad dem hæve 1-1½ time.
- Varm ovnen op til 250°C (Varmluft).
- Sæt flutesne ind i ovnen og smid 0,9 dl vand ind i bunden af ovnen.
- Skru ovnen ned pÃ¥ 210°C (Varmluft) bag dem i ca. 20 min.
Kommentarer
Send en kommentar