Grov bløddej
275 g vand + evt. 8 g malt (kulør)
1 æg
30 g gær
50 g sukker
9 g salt
100 g margarine
415 g hvedemel
235 g grahamsmel
Alle ingredienser blandes.
Æltes i 6 min. Langsomt og 6 min. Hurtigt.
1 æg
30 g gær
50 g sukker
9 g salt
100 g margarine
415 g hvedemel
235 g grahamsmel
Alle ingredienser blandes.
Æltes i 6 min. Langsomt og 6 min. Hurtigt.
- Alm. Burgerboller 90 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
- Store Burgerboller 150 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
- Alm. Boller 65 g (Slås op som boller)
- Pølsebrød 60 g (Slås op som boller og rulles aflange)
- Pølsehorn 500 g (8 stk) (Virkes op og rulles rundt ud og skæres ud)
Efter opslåningen slættes boller eller hvad det nu er, på plader og efterhæver i 2 timer med plastik over sige!
Eksempel på pølsehorn |
Kommentarer
Send en kommentar