Futsko - 27 stk.
50 g gær
50 g sukker
50 g margarine
6 g salt
1 æg
575 g hvedemel
300 g vand
Brun remonce: Brug opskriften på "Brun remonce"
Andre betegnelser for kagen: Sutsko, smørkage, "en landingsbane", gummibåd eller mini-brunsviger.
Der kommer måske en video senere om hvordan man laver dem.
50 g sukker
50 g margarine
6 g salt
1 æg
575 g hvedemel
300 g vand
Brun remonce: Brug opskriften på "Brun remonce"
- Bland alt.
- Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Vej dejen af på 40 g.
- Virk dem op til boller.
- Tryk dem lidt aflange med tommelfingerne.
- Sæt dem på plade (se billede*)
- Lad dem hæve tørt i stuetemperatur i ca. 10 min.
- Lav dem lange med tommelfingerne.
- Lav et aflang fordybning i midten.
- Kør med lynrulleren i fordybningen.
- Kom rigeligt men passende med brun remonce i.
- Lad dem hæve fugtigt i 10 min.
- Bag dem i 9 min. ved 200°C varmluft.
Andre betegnelser for kagen: Sutsko, smørkage, "en landingsbane", gummibåd eller mini-brunsviger.
Der kommer måske en video senere om hvordan man laver dem.
Klar til at blive spist! |
Ligges på plade sådan* |
Lynruller købt i Kiwi |
Kommentarer
Send en kommentar