Fitness Burgerboller - 10. Stk.
150 g hvedemel
320 g durum
100 g rugmel
18 g S500 eller bageenzymer
12 g salt
10 g gær
400 g vand
- Bland alt
- Ælt 10 min. langsomt og 2 min. hurtigt.
- Lad dejen hvile i en oliespurt skål.
- Lad den ligge i 55 min. under plastik.
- Vej dejen af på 100 g.
- Slå dejen op til boller, på et oliesmurt bord.
- Dyp bollerne i durum.
- Sæt dem på plade
- Lad bollerne hvile i 15 min.
- Pres bollerne flade
- Prik dem forsigtig med en gaffel, som døbt i vand.
- Lad dem hæve 1 time og 15 min. uden plastik.
- Sæt dem ind pÃ¥ en varm bagesten ved 250°C og giv dem 0,2 dl damp.
- Skru ned pÃ¥ 200°C og bag dem i ca. 20 min.
Kommentarer
Send en kommentar