Kanelkranse - 2. stk.

360 g hvedemel
150g vand
30 g sukker
30 g margarine
30 g gær
5 g salt
5 g kardemomme
1 æg
7 g S500 eller bageenzymer


  • Bland alt.
  • Kør dejen 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
  • Vej dejen af på 325 g pr stk.
  • Form dejen til et franskbrød .
  • Lad den ligge i 5 min.
  • Rul dem ud til 25x17.
  • Kom 200 g kanelremonce på vejr dejstykke og 75 g creme.
  • Rul dejen stramt sammen.
  • Skær en dyb rille i dejen og snog den sammen.
  • Lad den hæve lunt og fugtig i 45 min.
  • Kom resten af kanelremonsen på sneglene.
  • Pensel kanelkransne med sammenpisket æg med lidt vand i.
  • kom evt. lidt hasselnødflager oven på.
  • Bag dem i ca. 17. på 190°c varmluft.
  • Lad sneglene køle af og kom hvid glassur på.
500 g Kanelremoncen skal bruges i denne opskrift
200 g af cremen skal bruges i denne opskrift


Super lækre!











Kommentarer

  1. Hej :)
    jeg er faldet over din fantastiske side , og er helt pjattet for at læse mere omkring bager faget <3 jeg har dog et par spørgsmål som jeg ikke har kunnet slå op, men som du måske kan hjælpe mig med :)

    1. hvad betyder det når der i en opskrift f.eks. står 1.200 pr bræk
    2. kan man fryse rullesmør/ rullemagarine (jeg kan mindst købe 5 kg)
    3. hvordan laver man tvebak gele, eller hvor kan det købes

    jeg håber det er i orden jeg spørger

    de bedste hilsner
    christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Christina. Tak for rosen. Svar til dine spørgsmål kommer her:
      1. Det betyder at du vejer dit brød af på fx.. 700 g (rå dej)
      2. Ja det kan man sagtens.
      3. Tvebakgele indeholder glucose, sukker, neutralt fedtstof, vand og emulsionsmidler.
      Det er et forsæbet fedtstof, som mangler opcremningsegenskaber, men som er specielt velegnet i bagværkstyper, hvor man ønsker et meget stort, let og finporet bagværk med gode ristningsegenskaber som f.eks. kryddere og tvebakker.
      Tvebakgele anvendes som regel i forbindelse med et andet fedtstof. Jeg ved Ikke hvordan man, men jeg tror bare man blander det sammen på fabrikken. Man kan ikke købe det i en butik, men måske hos en bager.
      Mvh. Samuel

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg