Kanelkranse - 2. stk.
360 g
hvedemel
200 g af cremen skal bruges i denne opskrift
150g vand
30 g sukker
30 g
margarine
30 g gær
5 g salt
5 g
kardemomme
1 æg
7 g S500 eller bageenzymer
- Bland alt.
- Kør dejen 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Vej dejen af på 325 g pr stk.
- Form dejen til et franskbrød .
- Lad den ligge i 5 min.
- Rul dem ud til 25x17.
- Kom 200 g kanelremonce på vejr dejstykke og 75 g creme.
- Rul dejen stramt sammen.
- Skær en dyb rille i dejen og snog den sammen.
- Lad den hæve lunt og fugtig i 45 min.
- Kom resten af kanelremonsen på sneglene.
- Pensel kanelkransne med sammenpisket æg med lidt vand i.
- kom evt. lidt hasselnødflager oven på.
- Bag dem i ca. 17. pÃ¥ 190°c varmluft.
- Lad sneglene køle af og kom hvid glassur på.
200 g af cremen skal bruges i denne opskrift
Hej :)
SvarSletjeg er faldet over din fantastiske side , og er helt pjattet for at læse mere omkring bager faget <3 jeg har dog et par spørgsmål som jeg ikke har kunnet slå op, men som du måske kan hjælpe mig med :)
1. hvad betyder det når der i en opskrift f.eks. står 1.200 pr bræk
2. kan man fryse rullesmør/ rullemagarine (jeg kan mindst købe 5 kg)
3. hvordan laver man tvebak gele, eller hvor kan det købes
jeg håber det er i orden jeg spørger
de bedste hilsner
christina
Hej Christina. Tak for rosen. Svar til dine spørgsmål kommer her:
Slet1. Det betyder at du vejer dit brød af på fx.. 700 g (rå dej)
2. Ja det kan man sagtens.
3. Tvebakgele indeholder glucose, sukker, neutralt fedtstof, vand og emulsionsmidler.
Det er et forsæbet fedtstof, som mangler opcremningsegenskaber, men som er specielt velegnet i bagværkstyper, hvor man ønsker et meget stort, let og finporet bagværk med gode ristningsegenskaber som f.eks. kryddere og tvebakker.
Tvebakgele anvendes som regel i forbindelse med et andet fedtstof. Jeg ved Ikke hvordan man, men jeg tror bare man blander det sammen på fabrikken. Man kan ikke købe det i en butik, men måske hos en bager.
Mvh. Samuel