Grove flütes m/ kerner - 2. stk.
Risting og forklistring:
18 g rugmel
40 g vand
- Rist rugmelet brunt i en gryde.
- Tilsæt vand og bland dette godt sammen.
- Lad det køle af.
215 g vand
380 g hvedemel
15 g gær
8 g salt
7 g S500 eller bageenzymer
58 g risting og forklistring:
8 g hvedesur
7 g hørfrø
7 g solsikke
9 g malt
4 g poppede durum
4 g græskar
- Bland alt.
- Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Vej dejen af på 360g og virk dem op.
- Lad den ligge i 15 min. under plastik.
- Slå dem op som flütes.
- Pensel flütesne med vand og dyp dem i en kerneblanding*
- Lad dem hæve 40 min. et lunt og fugtigt sted.
- Snit dem 4 gange på tvers.
- Sæt dem ind ved 250°C og giv dem 2 dl damp.
- Skru ned på 200°C og bag dem i ca 20 min.
Kerneblanding:
1/4 majsdrys
1/4 sesam
1/4 græskar
1/4 solsikke
Kan hæve natten over i køleskabet, dækket til med plastik. Giver en dejlig smag! |
De alm. hvide flütes laves af Rundstykkedej og vejer 350 g |
Kommentarer
Send en kommentar