Christianshavner brød - 2. Stk.
4,7 dl vand
660 g hvedemel
14 g enzymer eller S500
14 g rugsur*
55 g durum
14 g hvedesur*
55 g grahamsmel
35 g gær
7 g hørfrø
7 g solsikke
7 g byggryn
12 g kulør
16 g salt
**Man kan også lave brødet uden blå birkes
660 g hvedemel
14 g enzymer eller S500
14 g rugsur*
55 g durum
14 g hvedesur*
55 g grahamsmel
35 g gær
7 g hørfrø
7 g solsikke
7 g byggryn
12 g kulør
16 g salt
- Bland alt.
- Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
- Vej dejen af på 700 g.
- Lad dem ligge i 5 min.
- Slå dem op som et franskbrød.
- Pensel brødet med vand og vend brødet i blå birkes.**
- Lad dem hæve i ca. 60 min. et lunt og fugtigt sted.
- Snit brødene med en skarp kniv.
- Sæt dem ind ved 250°C og giv dem 2 dl damp.
- Skru ned på 200°C og bag dem i ca 25 min.
**Man kan også lave brødet uden blå birkes
Kommentarer
Send en kommentar