Skagensbrød

1 stk.
225 g vand
390 g hvedemel
8 g salt
6 g bageenzymer eller S500
20 g gær
16 g olie
25 g hørfrø
25 g knækket hvedekerner


  • Bland alt.
  • Ælt 5 min. langsomt og 5 min. hurtigt.
  • Virk dejen op til en kugle.
  • Lad den ligge i 15 min.
  • Slå dem op.
  • Pensel dejen med vand i toppen og bunden.
  • Dyp toppen af brødet i en blanding af blåbirkes os sesamfrø.
  • Dyp bunden i FEDE! Solsikkekerner.
  • Snit dejen inden hævning, men ikke for dybt!
  • Lad den hæve 20-40 min. et lunt og fugtigt sted.
  • Sæt dem ind ved 250°C og giv dem 2 dl damp.
  • Skru ned på 200°C og bag dem i ca 30 min.
    Brødet efter raskning


    Færdigbagt brød!


Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag