Grove rundstykker 15 stk.

37 g Gær
8 g Sukker
11 g Salt
18 g Skummetmælk
37 g Æg
37 g Margarine
385 g Vand + 10 g malt
490 g Hvedemel
70 g Durummel
210 g Grahamsmel
1300 g dej i alt

Alle ingredienser blandes!
Æltes i 4 min. langsomt og 4 min. Hurtigt til dejen er skær. Dejen skæres i 15 stk. á 86 g.
Rulles runde. Dyppes i 1 del sesamfrø og 2 dele blÃ¥ birkes. sættes pÃ¥ plader

Hæver 1-1½ time. NÃ¥r Rundstykkerne sættes ind i ovnen hæles der 1 dl vand ind i bunden af ovnen.
Bages ved 230 °C i ca 12 min.
Grove Rundstykker

Kommentarer

  1. Hej
    Kan godt se, det er et par dage siden, du har uploadet opskriften, men jeg er først lige stødt på den og kunne godt tænke mig at prøve den. Jeg har googlet lidt efter det malt der skal i og har kunnet finde både maltmel, flydende malt og maltekstrakt. Flydende malt har jeg kun kunnet finde i meget store portioner, så jeg håber en af de andre kan bruges. Hvilken variant bruger du?
    Et lille ekstra spørgsmål - er rundstykkerne fryseegnede?
    Venlig hilsen Carina

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag