Vaniljekranse - ca. 35 stk

12 g vaniljesukker
200 g smør*
180 g sukker
1 æg*
150 g hvedemel
75 g mandler + 100 g mel
*= Suetemperatur


  • Blend mandler sammen med 100 g mel til mandlerne er helt fin malet.
  • Kom alle ingredienserne i en røreskål, undtagen ægget.
  • Bland ingredienserne let sammen og tilsæt æg.
  • Rør kun til massen er ensartet og hængersammen.
  • Kom gerne massen i køleren i 1 times tid.
  • Kom halvdelen af massen i en stof sprøjtepose med en 11'er stjernetyl i, eller i en kødhakker med stjerneform.
  • Sprøjt dem ud i kranse med en diameter på ca. 5 cm.
  • Bag dem i ca. 9 min. på 200° C (varmluft) eller til de er gyldne.
Færdig!

Kommentarer

  1. Hej
    TAK for alle dejlige opskrifter :)
    Er denne opskrift med ydeliger 25g mel eller det 25g af de allerede 225g man skal bruge og derefter tilsætte ydeluget 100g for at hamme mandlerne?
    Altså, hvormed mel skal der totalt bruges i denne opskrift?
    Mvh
    / Thomas

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Thomas.

      Det skal i alt 250 g hvedemel i opskriften

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg