Gode kanelsnegle

Opskrift

Dej
2 dl mælk
50 g gær
100 Margarine
2 æg
½ tsk stødt kardemomme
28 g sukker
2 g groft salt
540 g hvedemel

Kanelremonce
300 g margarine
180 g sukker
28 g kanel
lidt citronsaft

½ brev kagecreme

Glasur
175 g flormelis
45 g æggehvide

Dej
Lun mælken i en lille tykbundet gryde - mælken skal være lillefingervarm. Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time.

Lav kagecremen fra brev som angivet på pakken.

Kanelremonce
Rør Margarine, sukker og kanel godt sammen.
Rul dejen ud i en rektangel. Kom Remoncen på fordel det ud på dejen. Kom et tyndt lille lag kagecreme på. Læg sneglene på plader med bagepapir - bøj den yderste dejende ind under sneglen. Pres kanelsneglene lidt flade med fingrene. Lad sneglene efterhæve tildækket i ½ time. Pensl med æg og bag dem midt i ovnen.

Varmluft ca. 6-10 min. ved 200 °C.


Bland æggehvide og flormelis sammen. Kommes på sprøjtepose og sprøjtes ud på kanelsneglene.






Kommentarer

Populære indlæg