Gode kanelsnegle

Opskrift

Dej
2 dl mælk
50 g gær
100 Margarine
2 æg
½ tsk stødt kardemomme
28 g sukker
2 g groft salt
540 g hvedemel

Kanelremonce
300 g margarine
180 g sukker
28 g kanel
lidt citronsaft

½ brev kagecreme

Glasur
175 g flormelis
45 g æggehvide

Dej
Lun mælken i en lille tykbundet gryde - mælken skal være lillefingervarm. Hæld mælken i en skÃ¥l og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). SlÃ¥ dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skÃ¥len med fx et lÃ¥g og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time.

Lav kagecremen fra brev som angivet på pakken.

Kanelremonce
Rør Margarine, sukker og kanel godt sammen.
Rul dejen ud i en rektangel. Kom Remoncen pÃ¥ fordel det ud pÃ¥ dejen. Kom et tyndt lille lag kagecreme pÃ¥. Læg sneglene pÃ¥ plader med bagepapir - bøj den yderste dejende ind under sneglen. Pres kanelsneglene lidt flade med fingrene. Lad sneglene efterhæve tildækket i ½ time. Pensl med æg og bag dem midt i ovnen.

Varmluft ca. 6-10 min. ved 200 °C.


Bland æggehvide og flormelis sammen. Kommes på sprøjtepose og sprøjtes ud på kanelsneglene.






Kommentarer

Populære opslag