Vaniljekranse - ca. 35 stk
12 g vaniljesukker
200 g smør*
180 g sukker
1 æg*
150 g hvedemel
75 g mandler + 100 g mel
*= Suetemperatur
200 g smør*
180 g sukker
1 æg*
150 g hvedemel
75 g mandler + 100 g mel
*= Suetemperatur
- Blend mandler sammen med 100 g mel til mandlerne er helt fin malet.
- Kom alle ingredienserne i en røreskål, undtagen ægget.
- Bland ingredienserne let sammen og tilsæt æg.
- Rør kun til massen er ensartet og hængersammen.
- Kom gerne massen i køleren i 1 times tid.
- Kom halvdelen af massen i en stof sprøjtepose med en 11'er stjernetyl i, eller i en kødhakker med stjerneform.
- Sprøjt dem ud i kranse med en diameter på ca. 5 cm.
- Bag dem i ca. 9 min. pÃ¥ 200° C (varmluft) eller til de er gyldne.
Færdig! |
Hej
SvarSletTAK for alle dejlige opskrifter :)
Er denne opskrift med ydeliger 25g mel eller det 25g af de allerede 225g man skal bruge og derefter tilsætte ydeluget 100g for at hamme mandlerne?
Altså, hvormed mel skal der totalt bruges i denne opskrift?
Mvh
/ Thomas
Hej Thomas.
SletDet skal i alt 250 g hvedemel i opskriften