Bløddej
2½ dl. Vand
1 Æg
30 g Gær
50 g Sukker
13 g Salt
100 g Margarine
650 g Hvedemel
1 Æg
30 g Gær
50 g Sukker
13 g Salt
100 g Margarine
650 g Hvedemel
- Alle ingredienserne blandes. Æltes 6. min. langsomt og 6. min. hurtigt på røremaskine.
- Slås op til fx. Burgerboller, kanelsnegle, boller, brunsviger eller pølsebrød.
- Alm. Burgerboller 90 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
- Store Burgerboller 150 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
- Alm. Boller 65 g (Slås op som boller)
- Pølsebrød 60 g (Slås op som boller og rulles aflange)
- Pølsehorn 500 g (8 stk) (Virkes op og rulles rundt ud og skæres ud)
Kommentarer
Send en kommentar