Bløddej

2½ dl. Vand
1 Æg
30 g Gær
50 g Sukker
13 g Salt
100 g Margarine
650 g Hvedemel


  1. Alle ingredienserne blandes. Æltes 6. min. langsomt og 6. min. hurtigt på røremaskine.
  2. Slås op til fx. Burgerboller, kanelsnegle, boller, brunsviger eller pølsebrød.



  • Alm. Burgerboller 90 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
  • Store Burgerboller 150 g (Slås op som boller, dyppes i sesamfrø og presses flade)
  • Alm. Boller 65 g (Slås op som boller)
  • Pølsebrød 60 g (Slås op som boller og rulles aflange)
  • Pølsehorn 500 g (8 stk) (Virkes op og rulles rundt ud og skæres ud)
Efter opslåningen hæver dejen i 1½ time lunt og fugtigt med et stykke plastikpose over sig. bages ved 190 °C. (Varmluft) i ca. 11 min.

Eksempel på Store burgerboller. Bagetid ca: 11-12 min.



Kommentarer

Populære opslag