Pitabrød
Opskrift
Dej
½ liter vand
1000 g hvedemel
10 g sukker
10 g salt
25 g Gær
Kom alle ingredienserne i en rørmaskine. Tilpas Konsistensen med vand.
Dejen skal være smidig og slippe kanten på røreskålen.
Ælt dejen i 6 min. langsomt og 6 min. hurtigt.
Lad dejen hæve i 2 klumper i 45 minutter
Derefter deles dejen i 20 klumper á 77 g. Rul dem til boller og lad dem hæve i yderligere 20 minutter.
Tænd ovnen med en plade nederst i ovnen, sæt temperauren på 300°c/grill
Bank dejen flad og rul dem ud til 3 mm. Undgå at bruge for meget mel ved udrulningen.
Bag dem ca. 4 min. på den ene side og 2 min. på den anden.
Lad Pitabrødende hæve i 5 minutter. Smid Pitabrødene ind på den varme underplade 2-4 stk. af gangen.
Bag dem i 4 minutter på den første side, vend dem og lad dem bager i yderligere 2 minutter.
½ liter vand
1000 g hvedemel
10 g sukker
10 g salt
25 g Gær
Kom alle ingredienserne i en rørmaskine. Tilpas Konsistensen med vand.
Dejen skal være smidig og slippe kanten på røreskålen.
Ælt dejen i 6 min. langsomt og 6 min. hurtigt.
Lad dejen hæve i 2 klumper i 45 minutter
Derefter deles dejen i 20 klumper á 77 g. Rul dem til boller og lad dem hæve i yderligere 20 minutter.
Tænd ovnen med en plade nederst i ovnen, sæt temperauren på 300°c/grill
Bank dejen flad og rul dem ud til 3 mm. Undgå at bruge for meget mel ved udrulningen.
Bag dem ca. 4 min. på den ene side og 2 min. på den anden.
Lad Pitabrødende hæve i 5 minutter. Smid Pitabrødene ind på den varme underplade 2-4 stk. af gangen.
Bag dem i 4 minutter på den første side, vend dem og lad dem bager i yderligere 2 minutter.
Færdig!
Kommentarer
Send en kommentar