Gode kanelsnegle
Opskrift
Dej
2 dl mælk
50 g gær
100 Margarine
2 æg
½ tsk stødt kardemomme
28 g sukker
2 g groft salt
540 g hvedemel
Kanelremonce
300 g margarine
180 g sukker
28 g kanel
lidt citronsaft
½ brev kagecreme
Glasur
175 g flormelis
45 g æggehvide
Dej
Lun mælken i en lille tykbundet
gryde - mælken skal være lillefingervarm. Hæld mælken i en skål og rør gæren ud
heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt
sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et
lunt sted i ½ time.
Lav kagecremen fra brev som angivet på pakken.
Kanelremonce
Rør Margarine, sukker og kanel
godt sammen.
Rul dejen ud i en rektangel.
Kom Remoncen på fordel det ud på dejen. Kom et tyndt lille lag kagecreme på.
Læg sneglene på plader med bagepapir - bøj den yderste dejende ind under
sneglen. Pres kanelsneglene lidt flade med fingrene. Lad sneglene efterhæve
tildækket i ½ time. Pensl med æg og bag dem midt i ovnen.
Varmluft ca. 6-10 min. ved 200 °C.
Kommentarer
Send en kommentar